stralen2020-10-12T08:35:24+00:00

VERSTEVIGT DE HUID EN LAAT ZE STRALEN.

Verstevigt de huid en laat ze stralen. Optimale collageen productie, minder rimpels, cellulitis vermindering.
Optimale collageen productie: CryoSessies leiden tot een verhoogde productie van collageen, wat resulteert in gladdere, strakkere, meer gelijkmatige uitstraling. Met een jongere huid tot gevolg! Minder Rimpels : Regelmatige CryoSessies helpen bij het verminderen van  fijne rimpels als gevolg van geregenereerde cellen en optimale productie van collageen. Cellulitis Reductie: CryoSessies hebben al heel mooie en veelbelovende resultaten getoond en dit door het stimuleren van het metabolisme. Dit alles vermindert vetophopingen en verbetert de elasticiteit van de huid, waardoor cellulitis duidelijk minder zichtbaar wordt.

Meer info over onze tarieven
en reserveer hier binnenkort
jouw CryoSessie: Agenda

Volg ons nu op: facebook.

BEVORDERT EEN GOEDE GEZONDHEID

De CryoSessie is er voor iedereen op ieder moment van de dag. (behalve medische contra-indicatie). Jonge en oude mensen, vermoeide en fitte personen, bewegende en passieve mensen, zieke en gezonde mensen, kortom het kan ieders gezondheid bevorderen.
Lees meer

VERMINDERT STRESS & VERMOEIDHEID

Cryotherapie voor het hele lichaam is op een natuurlijke wijze hét antwoord op vermoeidheid en burn-out. De CryoSessies zorgen ervoor dat je weerstand opgekrikt wordt.
Lees meer

VERSTEVIGT DE HUID & LAAT ZE STRALEN

Een CryoSessie leidt tot een verhoogde productie van collageen. Een optimale collageen productie zorgt ervoor dat rimpels verzachten, cellulitis verminderd en je er strak en fit uitziet. Lees meer

VOORKOMT & HERSTELT BLESSURES

Cryotherapie voor het hele lichaam is het therapeutisch gebruik van koude. In de sportwereld zijn de voordelen al langer gekend. Lees de getuigenissen van o.a. 3-voudig Olympisch atlete: Ilsé Heylen.
Lees meer

ALL YOU NEED IS WHOLE BODY CRYOTHERAPY

Tel. +32(0)479 764 194
Enkel voor reservatie
info@cryosaunacenter.com
cryosaunacenter.com