Gezondheid2020-10-12T08:34:01+00:00

BEVORDERT EEN GOEDE GEZONDHEID

De CryoSessie is er voor iedereen op ieder moment van de dag. (behalve medische contra-indicatie). Jonge en oude mensen, vermoeide en fitte personen, bewegende en passieve mensen, zieke en gezonde mensen, kortom het kan ieders gezondheid bevorderen.
Tijdens een sessie Cryotherapie voor het hele lichaam wordt het volledige lichaamsoppervlak gedurende 3 min. blootgesteld aan een temperatuur van -110°C. Zo ontstaat een thermische schok. Ons lichaam verdedigd zich met alle kracht tegen deze extreme koude. Hierdoor treden er verschillende fysiologische reacties in werking. In de ijstijd kregen onze voorouders continu die prikkel om zichzelf te beschermen tegen koude. Bij ons zijn deze verdedigingsmechanismen verborgen aanwezig en worden terug in gang gezet door de CryoSessie.

Meer info over onze tarieven
en reserveer hier binnenkort
jouw CryoSessie: Agenda

Volg ons nu op: facebook.

BEVORDERT EEN GOEDE GEZONDHEID

De CryoSessie is er voor iedereen op ieder moment van de dag. (behalve medische contra-indicatie). Jonge en oude mensen, vermoeide en fitte personen, bewegende en passieve mensen, zieke en gezonde mensen, kortom het kan ieders gezondheid bevorderen. Lees meer

VERMINDERT STRESS & VERMOEIDHEID

Cryotherapie voor het hele lichaam is op een natuurlijke wijze hét antwoord op vermoeidheid en burn-out. De CryoSessies zorgen ervoor dat je weerstand opgekrikt wordt.
Lees meer

VERSTEVIGT DE HUID & LAAT ZE STRALEN

Een CryoSessie leidt tot een verhoogde productie van collageen. Een optimale collageen productie zorgt ervoor dat rimpels verzachten, cellulitis verminderd en je er strak en fit uitziet.
Lees meer

VOORKOMT & HERSTELT BLESSURES

Cryotherapie voor het hele lichaam is het therapeutisch gebruik van koude. In de sportwereld zijn de voordelen al langer gekend. Lees de getuigenissen van o.a. 3-voudig Olympisch atlete: Ilsé Heylen.
Lees meer

ALL YOU NEED IS WHOLE BODY CRYOTHERAPY

Tel. +32(0)479 764 194
Enkel voor reservatie
info@cryosaunacenter.com
cryosaunacenter.com