blessures2020-10-12T08:35:56+00:00

VOORKOMT EN HERSTELT BLESSURES

In de sportwereld zijn de voordelen al langer gekend. Het bevordert het herstel van de spieren en vermindert het risico op blessures en stijfheid. Anti-inflammatoir effect: De activiteit van een ontsteking neemt af naarmate ons basismetabolisme vertraagt, met een natuurlijk pijnstillend effect. De vermindering van het weefselmetabolisme heeft pijnvermindering tot gevolg. De thermische stimulatie zorgt ervoor dat de hersenen worden “afgeleid” van het pijngevoel. Ontzwellend effect: Door koude zullen de bloedvaten samentrekken en vermindert de zwelling en ook de hemodynamische veranderingen die optreden na een letsel. Effect op de spieren: De bloeddoorstroming in de spieren neemt toe, waardoor de oxygenatie en de afgifte van afvalstoffen gestimuleerd en de opstapeling van melkzuur in de spieren gereduceerd worden. Effect op collageen: De hieruit opgebouwde weefsels, pezen, spieren en ligamenten, worden door koude aanzienlijk verstevigd.

Meer info over onze tarieven
en reserveer hier binnenkort
jouw CryoSessie: Agenda

Volg ons nu op: facebook.

BEVORDERT EEN GOEDE GEZONDHEID

De CryoSessie is er voor iedereen op ieder moment van de dag. (behalve medische contra-indicatie). Jonge en oude mensen, vermoeide en fitte personen, bewegende en passieve mensen, zieke en gezonde mensen, kortom het kan ieders gezondheid bevorderen.
Lees meer

VERMINDERT STRESS & VERMOEIDHEID

Cryotherapie voor het hele lichaam is op een natuurlijke wijze hét antwoord op vermoeidheid en burn-out. De CryoSessies zorgen ervoor dat je weerstand opgekrikt wordt. Lees meer

VERSTEVIGT DE HUID & LAAT ZE STRALEN

Een CryoSessie leidt tot een verhoogde productie van collageen. Een optimale collageen productie zorgt ervoor dat rimpels verzachten, cellulitis verminderd en je er strak en fit uitziet. Lees meer

VOORKOMT & HERSTELT BLESSURES

Cryotherapie voor het hele lichaam is het therapeutisch gebruik van koude. In de sportwereld zijn de voordelen al langer gekend. Lees de getuigenissen van o.a. 3-voudig Olympisch atlete: Ilsé Heylen.
Lees meer

ALL YOU NEED IS WHOLE BODY CRYOTHERAPY

Tel. +32(0)479 764 194
Enkel voor reservatie
info@cryosaunacenter.com
cryosaunacenter.com